.
zaterdag 21 april 2018    

Wie is er online

We hebben 14 gasten online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag38
mod_vvisit_counterGisteren100
mod_vvisit_counterDeze Week475
mod_vvisit_counterTotaal178911

Home Route
Afdrukken E-mail

 

VANUIT RICHTING ZWOLLE
U rijdt op de A28 deze gaat bij knooppunt het klaverblad over in de A37. Na ca. 6 km neemt u afrit 1 dat is Hoogeveen-Oost. Onderaan de afrit gaat u linksaf de Mr.Cramerweg op bij de stoplichten gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Weg om de Oost en blijft deze weg volgen. Tot u na een flauwe bocht naar links, de eerstvolgende weg links in gaat dit is de Nobelstraat. Het tweede pand aan de linkerkant vind u onze locatie Harry’s Autobedrijf Nobelstraat 14 te Hoogeveen.

VANUIT RICHTING GRONINGEN
U rijdt op de A28 en bij knooppunt het klaverblad volgt u de borden Emmen, Meppen en gaat de A37 op. Na ca. 6 km neemt u afrit 1 dat is Hoogeveen-Oost. Onderaan de afrit gaat u linksaf de Mr.Cramerweg op bij de stoplichten gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Weg om de Oost en blijft deze weg volgen. Tot u na een flauwe bocht naar links, de eerstvolgende weg links in gaat dit is de Nobelstraat. Het tweede pand aan de linkerkant vind u onze locatie Harry’s Autobedrijf Nobelstraat 14 te Hoogeveen.

VANUIT RICHTING EMMEN
U rijdt op de A37 en neemt bij Hoogeveen afrit 1 Hoogeveen-Oost. Onderaan de afrit gaat u bij de stoplichten rechtdoor. U rijdt nu op de Weg om de Oost en blijft deze weg volgen. Tot u na een flauwe bocht naar links, de eerstvolgende weg links in gaat dit is de Nobelstraat. Het tweede pand aan de linkerkant vind u onze locatie Harry’s Autobedrijf Nobelstraat 14 te Hoogeveen.


 
bottom

Ontwikkeld met JHB-Webdesign. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, web hosting. Valid XHTML and CSS.